Utvecklingsprogram med individuella lösningar

Det handlar om att bygga ledarskapsbeteenden som är hållbara och som kan anpassas utifrån olika situationer och personer. Just därför ger vi dig möjligheten att få en kombinerad ledarskapsutveckling, dels genom våra utvecklingsområden, dels med hjälp av individuell support från någon av oss på Dale Carnegie.

Boka in ett möte med oss

Utveckla ledarskapsbeteenden som utgår från andra, inte dig själv

Det som kommer med ett ledarskap är att vi behöver kunna påverka personer; motivera, inspirera, coacha dem i konstruktiv återkoppling, få dem att våga göra vad som krävs för att få de resultat de behöver.

I det arbetet är det lätt att fokusera på vad är det andra behöver göra. Den krassa sanningen är ju att det är vi själva som behöver börja göra saker annorlunda, för att människor intuitivt ska kunna rätta sig efter nya förutsättningar i och med vårt ändrade sätt att agera eller kommunicera.

Syftet med vårt ledarskap är att påverka andra

Redo att satsa på ditt ledarskap

Utvecklingskombinationerna vänder sig till dig som delar vår värdering om att ledar-skap handlar om eget livslångt lärande, och är beredd att investera din tid, utmana dig själv, är öppen för att testa nytt och villig att syna dig själv i sömmarna.

Börja med att ta pulsen på ditt ledarskap

Hållbart personligt ledarskap

Det som krävs av oss för att leda andra är att vi har ett medvetet ledarskap för att kunna motivera, inspirera och påverka på ett empatiskt sätt. Att vi kommer ihåg att leda med människor i fokus när vi fokuserar på det organisatoriska ledarskapet.

Empatiskt ledarskap motiverar

Skräddarsydd ledarskapsutveckling

Med ett träningsprogram som designats för ledare med ambitioner, modet och möjligheten att ta fullt ansvar för sina egna och andras resultat. Med din Dale Carnegie partner arbetar du parallellt i grupp och individuellt, över 6-12 månader.

Boka ett möte med oss

Vårt personliga ledarskap sätter kulturen

Det kan vara svårt att hålla två spår samtidigt när vi själva blir chefer. Vi fokuserar på att få andra att göra saker, när det egentligen är ÄNNU viktigare att stå kvar i det personliga ledar-skapet, som är det som får andra att vilja följa.

Det här behöver du veta som ny chef

Driv din egen utveckling med våra metoder och lösningar

Våra metoder hjälper människor att utveckla effektiva färdigheter och vanor som behövs för att upprätthålla förändringar och göra positiva förbättringar. Vi tror att emotionella skiften är lika viktiga som beteendeförändringar.

Känslorna som driver medarbetarengagemang

Boka ett möte

För frågor, information eller för att göra en personlig utvecklingsanalys, kontakta oss genom att fylla i formuläret.

Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se eller kontakta någon av oss direkt.

Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.