Att leda en arbetsstyrka med flera generationer

Det här får du med dig från vårt häfte

Enligt Dale Carnegie Trainings studie i medarbetarengagemang "är medarbetare som känner att deras närmaste chef är tydliga och positiva i sitt ledarskap, och intresserar sig för dem personligen, mer engagerade." Det här häftet tipsar om vad som motiverar olika generationer, så att du kan kommunicera, coacha, motivera och ge feedback på rätt sätt till varje generation.

Insikter du får

Vi guidar dig genom vilka faktorer som är viktiga för personer i Baby-boom-generationen, generation X och för millennials. Varje generation har unika tankesätt, arbetssätt och kommunikationsstilar.

Varför dessa insikter är viktiga

Medarbetarstudien visade att medarbetare i åldern 40-49 år är mindre engagerade eller oengagerade. Och att yngre medarbetare, ca 30 år, och de över 50 år är mer engagerade. Mer än 66% av medarbetarna i studien är med andra ord inte helt engagerade, vilket företagen behöver hitta lösningar för.

Hur du kan använda dina insikter

Förmågan att förstå vad som motiverar individuella teammedlemmar hjälper chefer att skapa en positiv miljö som ger effektiva team som driver resultat.

Ladda ner Att leda en arbetsstyrka med flera generationer här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.