"Applåder är ett kvitto, inte en nota"

Strategiska presentationer

Strategiska presentationer är en intensiv och praktisk kurs i retorik för dig som vill bli en skickligare kommunikatör samt mer inspirerande talare. Kursen riktar sig till dig som regelbundet håller presentationer internt eller externt. Du kommer att börja hålla presentationer i princip så fort du går in i rummet. Du får lära dig tekniker och verktyg som hjälper dig att lyfta fram din personlighet, skapa flexibilitet och maximera ditt genomslag. Du och din omgivning kommer garanterat att märka skillnad före och efter din träning.

"Kursen kan jag absolut rekommendera. Det var kanske det bästa jag gjort."

Du lär och tränar dig att

  • Genomföra 7+ olika presentationer, med individuell direktcoachning och återkoppling från videoinspelning.
  • Demonstrera säkerhet och ett professionellt kroppsspråk och göra inspirerande presentationer både sittande och stående.
  • Förbereda dig effektivare och lär dig att på kort tid bygga upp presentationer genom sju olika strukturer för att få fram ditt budskap.
  • Stärka din trovärdighet och väcka intresse genom att använda fakta, bevis, exempel och tala utifrån mottagarens synvinkel.
  • Sälja in idéer och förändringar på ett positivt sätt, förenkla komplex information och leda effektiva frågestunder.
  • Inspirera andra till handling genom att vara personlig och genom effektiv storytelling.

Så här ser programmet ut

Före kursen
Intervju inför kursstart för att identifiera dina behov, önskemål och få veta förväntningar och målsättningar med träningen.

Under kursen
Kursen består av två inspirerande heldagar med två seniora Dale Carnegieinstruktörer. Manual, fika och lunch ingår. Över sju olika presentationer spelas in, och du får direktcoachning under presentation och individuell personlig återkoppling efteråt.

Efter kursen
En timmes individuell coachning på Dale Carnegies kontor inför skarp presentation, upp till ett år efter att du gått kursen. Certifikat på din LinkedIn- profil.

Hur kommer det här att hjälpa dig

Oavsett om du försöker övertyga kollegor, sälja in något hos en kund eller engagera ett team, så är det genomslagskraften hos din presentation som avgör om du lyckas övertyga och få andra att lyssna. Du lär dig tekniker och får verktyg som hjälper dig att lyfta fram din personlighet, skapa flexibilitet och maximera ditt genomslag.

Investering

24 000 kr exkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar netto från order/anmälningsdatum.

Vem passar kursen för

Personer som har erfarenhet av att hålla presentationer. Programmet riktar sig framförallt till chefer och ledare, säljare och personer som har kontakt med media. Helt enkelt personer som behöver träna upp sin presentationsteknik och retorik med jämna mellanrum.

För frågor eller mer information

Skicka dina funderingar till oss på info@dalecarnegie.se

Faktablad

Digitalt faktablad för Strategiska presentationer KLICKA HÄR

Kommande kurser

2021-11-17 - 2021-11-18

Tid: 8:30 – 17:30

Plats:
Convendum
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

Pris: 24 000 kr

2021-11-24 - 2021-11-25

Tid: 8:30 – 17:00

Plats:
Radisson Blu Hotel
Södra Hamngatan 59
401 24 Göteborg

Pris: 24 000 kr

2022-03-23 - 2022-03-24

Tid: 8:30 – 17:00

Plats:
Radisson Blu Hotel
Södra Hamngatan 59
401 24 Göteborg

Pris: 25 000 kr