Global Day of Giving Dale Carnegie Sweden

Initiativet Global Day of Giving

är sedan 2014 Dale Carnegies årliga bidrag till att tidigt ge unga vuxna träning i relevanta färdigheter som samarbete, ledarskap, att sätta mål, social förmåga, kommunikation och hur vi hanterar stress och press i en intensiv vardag.

Vår globala VD, Joe Hart, uppmuntrar oss att bidra till ungdomars livslånga lärande genom att ge 1 dags gratis utbildning till våra yngre förmågor kring oss.

Varför vi kör TRE dagars gratis ledarskapsträning för unga?

Jo, för att vi väljer att premiera och investera i ca 50 ungdomar på tre olika platser i Sverige som vågar sätta sig i en situation där de förstår att de kommer att utmanas och få lära känna och arbeta med nya människor i en dynamisk miljö. Samtidigt som de förväntas med öppen attityd och personligt ledarskap driva mot uppsatta mål.

Deltagarna tränar på Dale Carnegies beprövade metoder. De kliver ur sina bekvämlighetszoner, lär sig presentera och kommunicera och får praktiska tips, råd och principer de kommer att ha nytta av både direkt och senare i livet. Och många får prova på sina första ”konferensluncher”, som också ingår i den kostnadsfria träningen.

Helt enkelt massor av värdefulla erfarenheter, kunskaper och insikter att ta med sig på vägen in i vuxenlivet!

Och vi vet att modiga ungdomar ger modiga ledare!

”Jag har faktiskt – efter Generation.Next – börjat en onlinekurs som handlar om att våga drömma stort, sätta mål och ”make it happen.” – Maja

Läs hela intervjun med Maja här

”Allt handlar ju om hur jag får till starka relationer med de omkring mig.” – Deltagare Generation.Next

Vi vill uppfylla Dale Carnegies mål – att ge mod till människor att genomföra förändringar som är viktiga för dem själva!

a

a