5 Sätt att visa att vi bryr oss som operativa chefer

Det här får du med dig från vårt häfte

Är du ny som chef eller behöver du skapa mer engagemang och motivation i ditt team? Dessa fem grundläggande färdigheter hjälper dig att motivera dina medarbetare och leda ditt team till nya framgångar.

Insikter du får

För att undvika ”success delusion” behöver du släppa dina tankar på att agera som en ”specialist”, samtidigt som du vågar anta nya och obekanta utmaningar.

Varför dessa insikter är viktiga

Som ledare är det ditt ansvar att hålla medarbetarna motiverade och att visa riktlinjer och förväntningar för arbetet. Inte bara kvalitetsmässigt, utan också för kulturen på arbetsplatsen eller avdelningen.

Hur du kan använda dina insikter

Genom att lära dig släppa taget och låta teamet driva/hantera projekt som engagerar dem, coacha dem och visa att du har förtroende för dem, leder du ditt team till nya framgångar.

Ladda ner 5 Sätt att visa att vi bryr oss som operativa chefer här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.