Coachingtips för ledare

Det här får du med dig från vårt häfte

Dagens ledare behöver ha förmågan att inspirera och rusta sina teammedlemmar med färdigheter som hjälper dem att ta fram det bästa hos sig själva – att kunna coacha. Ett av de viktigaste sakerna med coaching är att ha en vision eller ett mål. Att skapa en bild av vad som är möjligt är därför en av de viktigaste ingredienserna i coachingprocessen.

Insikter du får

Följ en sjustegsprocess och lär dig praktiska tekniker för att skapa en engagerande miljö med människor som har viljan att göra sitt bästa. Sätt upp mål tillsammans och hjälp dina teammedlemmar att ha rätt attityd för att nå uppsatta mål. Upptäck hur du kan hitta styrkor och möjligheter, ge effektiv feedback och stötta dina medarbetare genom empati och uppmuntran.

Varför dessa insikter är viktiga

Bra coachning är en inkännande process. Du lär dig bygga förtroende för att coacha med mindre motstånd. Genom att sätta tydliga mål och fokusera på slutresultatet kan de med din hjälp nå oanade höjder.

Hur du kan använda dina insikter

Med rätt process och tekniker kan du sätta ribban högt. Du visar förtroende för dina teammedlemmars färdigheter och hjälper dem att hitta sin egen potential. Genom att ge dem ansvar och bidra med rätt verktyg och träning, motiverar du dina medarbetare att prestera över förväntan.

Ladda ner Coachingtips för ledare här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.