Hantera förändringar

Det här får du med dig från vårt häfte

Att genomföra förändringar på arbetsplatsen är en stor utmaning, eftersom det alltid är svårt att förutse hur processer kommer att utvecklas och hur människor kommer att reagera. Dale Carnegie Trainings förändringsmodell visar hur du på ett framgångsrikt, strukturerat och flexibelt sätt genomför förändringar i er organisation och hur du engagerar dina medarbetare under förändringsperioden för att skapa positiva resultat. 

Insikter du får

Vi hör ofta att människor motsätter sig förändring. Det är inte sant. Människor motsätter sig förändringar om de inte ser behovet, inte vill göra det som förändringen kräver eller tror att förändringen inte är bra för dem. Motstånd skapas när människor inte förstår varför förändringen krävs.

Varför dessa insikter är viktiga

Förändringar på arbetsplatsen kan vara oförutsägbara eftersom människor och processer utvecklas på olika sätt. Dale Carnegies förändringsmodell hjälper dig att behålla fokus och en positiv attityd i organisationen under förändringen.

Hur du kan använda dina insikter

Undersök noggrant risker och möjligheter, kartlägg effekter och uppdatera dina medarbetare, ställ frågor och låt dem vara delaktiga, för det är som Dale Carnegie sade: “Människor stöder den värld de hjälper till att skapa”.

Ladda ner Hantera förändringar här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.