Vad ger det oss för värde att komma ihåg namn?

Det här får du med dig från vårt häfte

Att använda en persons namn är viktigt, särskilt när det är en person vi inte träffar ofta. Respekt och gillande kommer ofta av enkla saker vi gör, som att till exempel komma ihåg en persons namn och använda det när det passar. Häftet ger dig tips på tre tekniker du kan använda för att minnas namn.

Insikter du får

Första steget till att komma ihåg en persons namn är att du tydligt uppfattar det. Du behöver också skapa dig ett klart intryck av personen.

Varför dessa insikter är viktiga

Du vill komma ihåg personen – namnet kommer i andra hand. Därför är det viktigt att ge personen din fulla uppmärksamhet och vara genuint intresserad. Personens namn kommer du ihåg som en följd av att du VILL minnas själva personen.

Hur du kan använda dina insikter

Ofta är vi så upptagna av oss själva när vi presenterar oss att vi glömmer att höra vad andra säger. Gör det till en sport att bli den som kommer ihåg allas namn på nästa konferens eller fest som du går på. Lycka till!

Ladda ner Vad ger det oss för värde att komma ihåg namn? här

Fyll i nedanstående uppgifter

   Boka möte

   Kontakta oss för ett coachande samtal om utvecklingsmöjligheter för ert företag. Det går också bra att mejla oss på info@dalecarnegie.se.

   Logo

    Genom att skicka in ditt formulär godkänner du vår policy för hantering av dina personuppgifter. Läs mer om vår policy här.