Generation.Next

Modiga ungdomar ger modiga ledare

Generation.Next är ledarskapsträningen för dig som är ung vuxen och vill lära dig färdigheter som varar livet ut. Du tränar dig på teamwork, ledarskap, social förmåga, kommunikation, attityd samt att hantera stress, oro och prestationsångest. Du får konkreta verktyg för hur du förbereder och håller presentationer och tal, sätter rimliga och nåbara målsättningar, säljer in dina åsikter, samt viktigast av allt, hur du skapar, behåller och förbättrar relationer med vänner, lärare, familj och arbetsgivare.

"Pratade inför minst 1000 människor." - Så hjälpte träningen i Generation.Next Kelly att tro på sig själv.

”När jag jobbar med långsiktiga mål, då tänker jag, hellre göra misstag än ingenting alls, misstagen kan vara din framgång.”
– Oscar

”Något som jag har burit med mig från kursen och tänker på i princip varje dag är hur mycket jag med min inställning och med mitt kroppsspråk kan påverka andra. Därför tycker jag att meningen – försök att lämna ett vänligt spår av tacksamhetens små gnistor på din dagliga väg – är suverän. Så enkelt men samtidigt så svårt.
-Ebba

Du lär och tränar dig att:

  • Använda 30 av de viktigaste principerna för att skapa förtroende, samarbete och påverka andras beteenden och relationer.
  • Hålla olika typer av presentationer, bli medveten om hur du uppfattas, hantera din egen nervositet och prestationsångest inför att hålla tal.
  • Hitta ditt bästa sätt att prioritera, fatta beslut och sätta mål och hitta bästa aktiviteterna för att nå dessa.
  • Hantera stress, oro, problem och utmaningar på ett mer konstruktivt och positivt sätt.
  • Bli bättre på att samarbeta och förutse vad som kan orsaka konflikter, och hur de bäst hanteras.

Före kursen
Workshop Set-up for Success, där du får information om innehållet i programmet, nätverkar med andra som har gått eller ska gå kursen, samt gör ett självtest som hjälper dig att utvärdera dina styrkor och utvecklingsområden, för att lättare kunna formulera relevanta mål.

Under kursen
Kursen består av 8 avsnitt á 3,5 timmar. Support finns att få av instruktör 30 minuter före tillfällena och mellan avsnitten. Fika, manual och Dale Carnegies bok “Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning”. Diplomering där föräldrar, vänner och andra bjuds in att höra om dina framsteg och få inspiration.

Efter kursen
Supportgaranti under tre månader – När du behöver! Inbjudan till Carnegie Event och personlig uppföljning. Certifikat på din LinkedIn-profil.

Investering
4000 kr inkl. moms (3200 kr exkl. moms)

Nytt!
Nu även som tredagarskurs i Göteborg – håll tankeverksamheten igång under höstlovet

Du fokuserar precis som i 8-veckorskursen på att träna praktiskt på personligt ledarskap och mejslar ut vilka mål och ambitioner som är värda att satsa på, tillsammans med andra unga vuxna.

Dag 1 får du göra ett självtest där du sätter dina egna övergripande mål med kursen.
Dag 3 är det diplomering tillsammans med inbjudna föräldrar, vänner eller den/de du vill dela dina framsteg med.
– Fika, manual och diplom ingår.

Investering
4000kr inkl. moms

Vem ska delta?
Unga vuxna på högstadiet, gymnasiet eller universitet/högskola.

För frågor eller mer information om Generation.Next
Skicka dina funderingar till: info@dalecarnegie.se

Kommande kurser

Göteborg 2019-10-28