Medarbetare

Ledarskap

20 Användbara tips för att ta kontrollen över din tid

Är det bara du som kan göra jobbet? Fundera på om andra skulle dra nytta av den utveckling som delegering skulle ge dem. Här är 20 tips som hjälper dig rensa bort tidstjuvar.

Läs inlägget

Ledarskap

10 Mänskliga förmågor som AI inte kan imitera

En sak som ofta saknas i rubriker och prognoser är på vilket sätt organisationer ska integrera teknologiska framsteg med sina mänskliga medarbetare. Medarbetare behöver utrustas med de rätta färdigheterna och attityderna för att implementera AI-tekniken.

Läs inlägget

Ledarskap

Hur tar vi nästa steg i samtalet om kvinnligt ledarskap?

Även om diskussionerna kring kvinnligt ledarskap och kvinnor i näringslivet har gått framåt, så krävs det fortfarande mycket mer arbete och investeringar. Tillsammans kan vi påskynda målet om fler kvinnliga ledare, främst genom tre grundläggande tillvägagångssätt.

Läs inlägget

Ledarskap

Varför ska man anställa någon som är ”femtio, fet och färdig”?

En undersökning visade att chefer i snitt uppger 56 år som gränsen för när de definierar en arbetstagare som ”äldre”, men 82% svarade också att ”arbetstagare över 60 år gör minst lika bra arbetsprestationer som de under 60 år.”’

Läs inlägget

Ledarskap

Förvalta ditt relationskapital rätt

En ledares största tillgång är medarbetarna i organisationen - relationskapitalet. Engagerade och empatiska ledare agerar utifrån den insikten.

Läs inlägget

Ledarskap

Hur fyller du på din energi?

Är det någon i din närhet som du ser som förebild? Fyll på ditt energiförråd genom att försöka vara som den personen.

Läs inlägget